Te Loo Media bv

-> Provius

Te Loo Media bv wordt Provius

 

Winterswijk, 22 mei 2024 – Franz te Loo van Te Loo Media BV maakt bekend dat hij zijn zakelijke activiteiten overdraagt aan Provius, vertegenwoordigd door Peter Kokkeler. Wat begon in 2016 met de oprichting van de vijftigpluskrant, die werd geïntegreerd in het magazine Winterswijk Binnen en Buiten en verschillende Events in Winterswijk stopt Franz te Loo met ondernemen. Hij gaat samen met zijn vrouw begin volgend jaar genieten van een welverdiend pensioen.

 

Met Peter Kokkeler en Provius is er een betrouwbare partij gevonden om de uitgaven van Winterswijk Binnen en Buiten en Verrassend Winterswijk voort te zetten. Provius zal als nieuwe beheerder van Te Loo Media BV blijven zorgen voor de uitgave van regionale magazines. Daarnaast biedt Provius uitgebreide diensten aan op het gebied van websiteontwikkeling, zoekmachine marketing en social media management. Hierbij staan de wensen van de ondernemer centraal, met een duidelijke focus op resultaat.

 

Onder de nieuwe leiding zal het ervaren redactieteam met evenveel passie en toewijding blijven werken aan het creëren van inspirerende en hoogwaardige publicaties. De lezers kunnen rekenen op dezelfde kwaliteit en zorg die zij gewend zijn, met als doel de regio te blijven verrassen en informeren. Ook voor de partners van de magazines veranderd er weinig. Dorinda Abbink blijft hier het vertrouwde gezicht en de contactpersoon. 

 

Wij willen u hartelijk danken voor uw voortdurende vertrouwen in Te Loo Media BV en Provius kijkt ernaar uit om de samenwerking met lezers en partners op dezelfde vertrouwde en waardevolle manier voort te zetten.

 

Franz te Loo

Te Loo Media BV

Peter Kokkeler
Provius.nl

Wat we doen: 

Gratis Consult

Benieuwd naar de mogelijkheden om in onze uitgaven te staan of te adverteren? 

Een eigen magazine, boek of website? 

Neem gerust contact op!