Meer over

Provius

Wat we doen: 

Over Ons

Wij zijn jouw betrouwbare uitgever, gespecialiseerd in het uitgeven van eigen magazines en het beheren van online platformen. Daarnaast helpen we onze klanten met het uitgeven van hun eigen magazines en boeken, zodat hun verhalen en informatie op professionele wijze verspreid worden.

Maar daar stopt het niet. Wij verzorgen ook op maat gemaakte websites en webshops, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een uitgebreide webshop, wij hebben de expertise om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Marketing en promotie zijn eveneens onze sterke punten. We zetten gerichte campagnes op om jouw merk en producten onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep, zowel online als offline.

Sinds 2000 zijn we actief in het maken van websites en hebben we onze diensten en activiteiten door de jaren heen uitgebreid. Onlangs hebben we zelfs een aantal eigen uitgaven in de Achterhoek gelanceerd, waarmee we onze lokale betrokkenheid verder versterken.

We kijken ernaar uit om jou van dienst te zijn en samen te werken aan jouw volgende succesverhaal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Het Team van Provius

Peter Kokkeler is de eigenaar van Provius. Hij houdt van reizen, lezen en ondernemen. De focus ligt hierbij op de marketing van bedrijven binnen het MKB. Ondernemers begeleiden om maximaal rendement te halen uit alle marketinginspanningen zorgt voor een ultiem geluksmoment. 

Dorinda Abbink zal per 1 juli a.s. Provius versterken. Ze is een bekend gezicht voor de vele partners van de magazines Winterswijk Binnen & Buiten en Verrassend Winterswijk. 

Daarnaast is er een bekwaam redactieteam om iedere uitgave, boek en website te voorzien van de juiste content.  Hetzelfde geldt voor het ruime netwerk aan professionals om iedere wens van onze klanten te verwezenlijken. 

 

Gratis Consult

Benieuwd naar de mogelijkheden om in onze uitgaven te staan of te adverteren? 

Een eigen magazine, boek of website? 

Neem gerust contact op!