Onze Online

Platformen

Onze Platformen

Onze online platformen zijn speciaal ontworpen om de unieke kenmerken en behoeften van specifieke regio’s in de schijnwerpers te zetten. Met een focus op lokale gemeenschappen, bieden wij een breed scala aan informatie en diensten die relevant zijn voor de bewoners en bedrijven in deze gebieden.

Wat Onze Platformen Bieden:

1. Nieuws en Interviews

Blijf op de hoogte van het  nieuws en aankomende evenementen in jouw regio of binnen jouw interesse gebied. Onze platformen bieden nieuws, interessante artikelen en boeiende interviews die je informeren en betrekken bij je lokale gemeenschap.

2. Bedrijvengids

Onze uitgebreide bedrijvengids helpt lokale bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten. Bedrijven kunnen hun profiel aanmaken, contactinformatie delen, en speciale aanbiedingen of diensten promoten. Zo vind je snel en gemakkelijk de diensten die je nodig hebt, dicht bij huis.

3. Community Engagement

Onze platformen stimuleren interactie en betrokkenheid binnen de gemeenschap. Gebruikers kunnen deelnemen aan forums, reageren op artikelen, en lokale verhalen delen. Dit bevordert een gevoel van verbondenheid en maakt de regio sterker.

4. Advertentiemogelijkheden

Wij bieden gerichte advertentiemogelijkheden voor bedrijven die hun producten en diensten willen promoten binnen een specifieke regio. Met strategische advertentieplaatsingen zorgen wij ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt.

5. Leuke prijzen winnen

Er is nog veel meer moois. Zo geven we regelmatig mooie prijzen weg aan de bezoekers van onze platformen. 

Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het versterken van lokale gemeenschappen door middel van informatieve en gebruiksvriendelijke online platformen. Door lokale kennis en expertise te combineren, bieden wij een waardevolle bron van informatie en ondersteuning voor iedereen in de regio.

Ontdek wat er speelt in jouw buurt en word onderdeel van een groeiende gemeenschap.

Bezoek onze platformen vandaag nog en ervaar de voordelen van lokaal verbonden zijn.

Superklanten is een platform voor ondernemers. 
 

Binnenkort online (1 juli): 

Verassend genieten. Het platform voor campings, B&B’s, Hotels, Vakantieparken en bezienswaardigheden! 

Binnenkort online (1 juli): 

Winterswijk verdient een eigen online platform om ondernemers, clubs, de gemeente en natuurlijk de bewoners plus bezoekers van deze mooie plaats samen te brengen. 

 

Wat we doen: 

Gratis Consult

Benieuwd naar de mogelijkheden om in onze uitgaven te staan of te adverteren? 

Een eigen magazine, boek of website? 

Neem gerust contact op!