Onze Magazines

Lokaal Sterk

Ervaar het Beste van Beide Werelden met Onze Lokale Magazines: Gedrukt en Online!

Bij onze lokale magazines geloven we in de kracht van zowel gedrukte als online publicaties. Daarom bieden we onze verhalen zowel in gedrukte vorm als online aan, waardoor we het beste van beide werelden combineren en een veelzijdige leeservaring bieden voor onze lezers en adverteerders.

Voordelen van Onze Gedrukte Magazines:

1. Tastbare Ervaring

Gedrukte magazines bieden een unieke, tastbare leeservaring die niet kan worden vervangen door digitale media. De geur van het papier, het gewicht van het magazine in je handen – het zijn ervaringen die zorgen voor een gevoel van verbondenheid en intimiteit met de inhoud.

2. Langere Levensduur

Gedrukte magazines hebben een langere levensduur dan digitale publicaties. Ze kunnen worden bewaard en gedeeld, waardoor lezers de mogelijkheid hebben om terug te bladeren naar favoriete artikelen en verhalen, zelfs jaren na publicatie.

3. Bereik in de Gemeenschap

Gedrukte magazines worden vaak verspreid binnen de lokale gemeenschap, waardoor ze een breed publiek bereiken en een belangrijke bron van informatie en vermaak worden voor bewoners en bezoekers.

 

Voordelen van Onze Online Magazines:

1. Onmiddellijke Toegang

Online magazines bieden lezers de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot onze verhalen, waar ze zich ook bevinden en op elk gewenst moment. Dit zorgt voor een naadloze leeservaring en vergroot de toegankelijkheid voor een breder publiek.

2. Interactieve Elementen

Met online magazines kunnen we interactieve elementen toevoegen, zoals video’s, audiofragmenten en hyperlinks, waardoor de leeservaring boeiender en boeiender wordt voor onze lezers.

3. Meer Mogelijkheden voor Adverteerders

Voor adverteerders bieden online magazines nieuwe mogelijkheden voor interactie en doelgerichte targeting. Dynamische advertenties en geavanceerde meetinstrumenten stellen adverteerders in staat om hun boodschap effectief over te brengen aan een specifiek publiek en de impact van hun campagnes nauwkeurig te meten.

Met onze gedrukte en online magazines blijven we trouw aan onze missie om lokale gemeenschappen te versterken en te verbinden. Ontdek het beste van beide werelden en laat je inspireren door de verhalen uit jouw regio, waar je ook bent.

Maak gerust een afspraak om zowel onze gedrukte als online magazines te ontdekken en word deel van deze mooie wereld.

Winterswijk Binnen & Buiten

Het magazine wordt verspreid in de hele gemeente Winterswijk en wordt graag gelezen.  

Het wordt goed gelezen en met een gedreven redactie staan er iedere keer weer prachtige verhalen in. 

Verrassend Winterswijk

Door de unieke verspreiding is het met dit magazine mogelijk om de lokale tourist te bereiken. Help ze om een onvergetelijke tijd te hebben in Winterswijk! 

Wat we doen: 

Gratis Consult

Benieuwd naar de mogelijkheden om in onze uitgaven te staan of te adverteren? 

Een eigen magazine, boek of website? 

Neem gerust contact op!