Jouw eigen

Boek

Laat jouw Verhaal Tot Leven Komen met een Op Maat Geschreven Boek!

Heb je een verhaal te vertellen, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Provius helpen we je jouw visie om te zetten in een prachtig geschreven en professioneel uitgegeven boek. Of het nu gaat om een autobiografie, zakelijke gids, roman of een ander genre, wij begeleiden u je door elke stap van het proces.

Wat Wij Bieden:

1. Conceptontwikkeling

Samen met jou ontwikkelen we het concept en de structuur van uw boek. We brainstormen, organiseren jouw ideeën en creëren een solide basis voor jouw verhaal.

2. Schrijfbegeleiding en Ghostwriting

Of je nu zelf wilt schrijven of de voorkeur geeft aan een ghostwriter, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Onze ervaren schrijvers en redacteuren helpen jouw stem te vangen en jouw verhaal boeiend en meeslepend te maken.

3. Redactie en Correctie

Een goed boek vereist nauwkeurige redactie. Onze redacteurs zorgen ervoor dat jouw manuscript perfect is, van grammatica en stijl tot structuur en coherentie.

4. Ontwerp en Vormgeving

Een boek moet er net zo goed uitzien als het leest. Onze grafisch ontwerpers creëren een aantrekkelijke omslag en een professioneel binnenwerk die jouw boek visueel aantrekkelijk maken.

5. Uitgave en Publicatie

Wij begeleiden je door het publicatieproces, of je nu kiest voor traditionele uitgave of zelfpublicatie. We zorgen ervoor dat jouw boek beschikbaar is op de grootste platforms, zoals Amazon en Bol.com.

6. Marketing en Promotie

Een boek schrijven is pas het begin. Wij helpen je bij het opzetten van een marketingstrategie om jouw boek onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Van sociale media campagnes tot boekpresentaties en media-optredens, wij zorgen voor maximale exposure.

Wat we doen: 

Gratis Consult

Benieuwd naar de mogelijkheden om in onze uitgaven te staan of te adverteren? 

Een eigen magazine, boek of website? 

Neem gerust contact op!